Antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci jménem Minerva, momentálně 2 měsíce bez pauzy (což zřejmě není důležité, ale uvádím raději každý detail) , nedávno jsem dostala od lékaře chemoterapeutika Nolicin na zánět močového měchýře. Chtěla bych se zeptat, zda-li se tyto 2 léky nějaký způsobem ovlivňují a jestli je zde nějaká pravděpodobnost otěhotnění? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nolicin nesnižuje účinnost antikoncepce příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Glukózový toleranční test v těhotenství
Články: Glukózový toleranční test v těhotenství
Orální glukózový toleranční...
Patní ostruha
Články: Patní ostruha
Počet lidí sužovaných...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Jak se rozvíjí alergická reakce?
Články: Jak se rozvíjí alergická reakce?
Chcete-li rozumět tomu, co...
Kýla
Články: Kýla
Kýla, hernie, je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: