Antikoncepce

Mám dotaz, beru 4-5 let Diane a chtěla bych ho změnit na něco levnějšího (Sunya). Problémy s akné se mi zlepšily, ale ne díky HA, nýbrž použití ATB předepsané od dermatoložky. Myslíte, že hrozí, že se mi po přeměně HA zase akné vrátí? Všude jen slýchávám špatné zkušenosti s Diane, ale já s ní neměla jediný problém. Díky

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nechtějte Sunyu, ale např. Chloe. Chloe má stejné složení jako Diane 35. Je určitě levnější (prodejní cena je přibližně stejná jako u antikoncepce Sunya) a nebudete muset řešit problém, zda se Vám vrátí akné.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: