Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost, že při užívání 2 platíček HA Minerva(bez pauzy) budu špinit. Při úplně prvním platíčku HA jsem 1. měsíc špinila. Chystám se na dovolenou a váhám, zda s HA pokračovat, či přerušit. Prosím o rychlou odpověď. V úterý se musím rozhodnout. Díky

Odpověď odborníka:

To je dost individuální záležitost, někomu antikoncepce i při tomto způsobu užívání nevadí, u jiné ženy se objeví špinění. Nelze jednoznačně odpovědět.Ale jestliže se u vás už jednou tyto problémy objevily, je pravděpodobné, že se to bude opakovat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: