Antikoncepce

Dobrý den, je mi 19, 3 roky jsem brala Mercylon a nyní bych ráda vysadila. Jaké případné vážnější problémy mě můžou provázet? Je možné se k antikoncepci vrátit do budoucna? PO jaké době? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z vysazení antikoncepce nelze čekat žádné vážné zdravotní potíže. K antikoncepci se můžete vrátit ihned jakmile budete chtít. Samozřejmě je vhodné začít užívat s začátkem cyklu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: