Antikoncepce

Chtěla jsem se zeptat...uživam antikoncepci Belaru již 2 měsíc bez pauzy...(tz. menstruaci jsem nemela, pouze male nekolikadenní spineni) muj dotaz je zda mohu vzít jeste jedno platičko bez další pauzy? chtěli bychom jet na dovolenou k moři a bohužel by mi ted po dvou mesicich začla menstruace prave na dovolene. proto se chci zeptat zda je lepší dovolenou o tyden posunout a pauzu udělat nebo mohu vzit další platičko a pokračovat v braní a pauzu až za měsíc (celkem za 3 měsíce)?? nerozhodí mi to nějak cyklus? děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Ano, můžete vzít další platíčko bez pauzy, žádné zdravotní potíže nevzniknou. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: