Antikoncepce

Dobrý den,mám dotaz ohledně antikoncepčních pilulek.Už jsem vyzkoušela asi 7 značek a u všech jsem měla problém ten,že jsem totálně ztratila chuť na sex.Teď čekám na menzes a zkusím Yadine,ale jedna známá mi říkala,že jí gynekolog doporučil začít užívat prášky ne první,ale pátý den menzes s tím,že týden se musí chránit ještě jinak,ale že když prý se začnou tabletky zobat pátý den,sníží se riziko nežádoucích účinků. Myslíte si,že je na tom něco pravdy ? A ještě bych měla jeden dotaz,která antikoncepce nejméně ovlivňuje libido ? Belaru jsem brala,ale ta mi vůbec nesedla. A tělísko mi paní doktorka nabízí jen nehormonální,kterému ale nedůvěřuji. Děkuji moc za odpověď. S pozdravem Veronika

Odpověď odborníka:

dobrý den, libido je ovliv'nováno u každého jinak. u někoho vůbec, u někoho stále.co se týče braní ATK je lepší ohledně praviodelnosti krvácení 1.-3.den menstruace začít.o zmírnění nežádoucích účinků nerozhoduje,kdy začnete antikonceci brát.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x