Antikoncepce a amoksiklav

Dobrý den, ve čt jsem dobrala Amoksiklav 1g a beru antikoncepci Yadinne pravidelně bez vynechání..Dnes tedy po 5 dnech jsem měla nechráněný styk.. je tu možnost otěhotnění? Děkuji Adéla

Odpověď odborníka:

V tomto případě je možnost gravidity skutečně minimální. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: