Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho po dobrání mají vliv antibiotik Amoksiklav 1 g na (zánět močového měchýře) na hormonálni antikoncepci Triregol. A jak dlouho se musí používat další ochrana při pohlavním styku. Antibiotika jsem brala v období 22. až 28.7. Poslední pilulku antikoncepce beru 10.8. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, již jste chráněná, obvykle nutno užívat ochranu cca týden po dobrání atb.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x