Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den chtěla bych se zeptat na ovlivňování antikoncepce antibiotiky. Beru antikoncepci lindynette 20. Já momentálně beru antibiotika Amoksiklav 1g. Ovlivní tyto antibiotika učinnost antikoncepse lindynette 20?

Odpověď odborníka:

Dobrý den,amoksiklav může ovlivnit účinnost ATB.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: