Antikoncepce a jiné léky

Dobrý den, paní doktorko. Měla bych na Vás dotaz ohledně společného působení antikoncepce s jinými léky. Minulý měsíc se mi sešlo užívání více léků najednou. Mají Strepfen, Aescin-Teva,Urosept(jen doplněk stravy) či Macmiror complex 500 vliv na účinnost antikoncepce Chloe? a můj další dotaz se týká menstruace po oddálení (brala jsem dvě platíčka za sebou bez pauzy). Je normální, že je menstruace slabší a kratší než ta obvyklá? moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tyto léky nemají vliv na antikoncepci, pokud jste byla nemocná, tělo může reagovat slabším cyklem.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Články: Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Pro léčbu vysoké hladiny...
Kdy začít s léčbou růstovým hormonem
Články: Kdy začít s léčbou růstovým hormonem
Když dnes na ulici vidíme...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kouření a rakovina plic? Jasně, ale trpí i močový měchýř
Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Články: Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Rakovina prostaty, plic a...
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Rakovina žaludku – i zde je cílená léčba užitečná
Články: Rakovina žaludku – i zde je cílená léčba užitečná
Přestože se výskyt rakoviny...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: