Antikoncepce a macmiror

Dobrý den, užívám antikoncepci nelya a chtěla bych vědět, zda antibiotika macmiror 200 mg mohou způsobit neúčinnost antikoncepce, čili jestli můžu otěhotnět. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Antikoncepce je ovlivněna antibiotiky méně než se traduje chcete li mít jistotu v tomto cyklu použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: