Antikoncepce a macmiror

Dobrý den, užívám antikoncepci nelya a zároveň antibiotika macmiror 200, bohužel se nám s přítelem stala nehoda, praskl nám kondom, on vyvrcholil a bojíme se, zda antikoncepce nebyla ovlivněna. Chtěla jsem se zeptat, jestli byste mi doporučila dojít si pro postinor/escapelle, nebo ne. V lékarně mi řekli, že v letáku macmiror to není napsané a tak by prý hak měla působit tak jak má. Ale já jsem právě uprostřed cyklu. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, macmiror nesnižuje účinnost.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: