Antikoncepce a zvracení

Dobrý den! Beru antikoncepci belara. Zhruba 9 hodin po užití antikoncepční pilulky jsem zvracela. Může to mít vliv na účinek antikoncepce?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemělo by to mít vliv, antikoncepce opustí žaludek ca do tří hodin po spolknutí.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x