Antikoncepce a zlomená noha

Dobrý den pane doktore, před týdnem si moje maminka zlomila nohu a dostala nechodící dlahu, každý den si musí píchat injekce fraxiparinu. Maminka bere ze zdravotních důvodů antikoncepci. V posledních dvou dnech začala špinit, proto bych se Vás chtěla zeptat zda může mít fraxiparine vliv na maminčinu menstruaci. Také si maminka není jistá, zda by neměla antikoncepci vysadit kvůli nehybnosti, její ošetřující chirurg ovšem o antikoncepci ví a nezakázal ji. Maminka má jisté obavy z vysazení antikoncepce, jelikož ji užívá ze zdravotních důvodů. Moc děkuji za odpověd, je to důležité.

Odpověď odborníka:

Při nechodící sádrové dlaze a Fraxiparinu by měla být antikoncepce rozhodně vysazena. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x