Antikoncepce a zvracení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak moc je snížena účinnost HA, když jsem po užití tablety za 5 hodin zvracela. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvracení 5 hodin po užití antikoncepční tablety nijak účinnost antikoncepce neovlivní.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: