Antikoncepce depo-provera

Dobrý den, užívám injekční antikoncepci Depo-Provera. Dne 3. července mi byla aplikovaná druhá injekce. Už jsem jednu byla u lékaře s problémem, že špiním a někdy i krvácím už přes 14 dní. Předepsal mi Ascorutin. Pomohlo mi to, nicméně teď již opět přes týden špiním a dnes i silně krvácím a Ascorutin nezabírá. Prosím o radu. Přbrala jsem i na váze asi tak 5 kilo a udělala se mě silná celulitida. Může to nějak souviset s antikoncepcí? Předem moc děkuji za Vaši odpověď. S pozdravem Barvířová

Odpověď odborníka:

S antikoncepcí to zcela jistě souvisí, asi ji budete muset změnit, u některých žen se tyto problémy vyskytují.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Antikoncepce Depo provera | Od: Pavlína 2 | 3.12.2008 12:01
Dobrý den.Používám injekční Depo Provera. Nemám žádné obtíže. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli je opravdu spolehlivá, jestli nemůže dojít k otěhotnění.MS nemám od aplikace, ještě týž den došlo k zastavení.Občas mám velmi slabé špinění.Opravdu zřídka.Předem děkuji za vaší odpověď.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: