Antikoncepce mistra - 6 dnů pauzy

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli vadí, když pauzu s antikoncepcí si dávám 6 dní. Např když si ve středu vezmu poslední pilulku tak si další středu vezmu první. Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nevadí, klidně to tak můžete udělat. Pro Vaši informaci jsou na našem webu doporučení při chybách v užívání antiko:- http://www.neumed.cz/informace/antikoncepce-chyby-I.php

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x