Antikoncepce natalya a penicilin

Dobrý den. Užívala jsem na angínu antibiotika Penicilin 750, má vliv na HA Natalya? popř. jak dlouho bych se ještě měla po dobrání antibiotik chránit?

Odpověď odborníka:

Antibiotika prakticky účinek antikoncepce nesnižují, pokud chcete mít naprostou jistotu tak jen do konce cyklu ve kterém jste antibiotika dobrala. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: