Antikoncepce mirena

Dobrý den pane doktore padají mi dost vlasy. na kožním jsem byla tam je vše v pořádku hladina železa také. Mám tělísko Mirena již druhé. Paní dr. na kožním mi tvrdí že to můžou způsobovat hormony z antikoncepce?? Zvažuji zda si ji nenechat vyndat nerada bych nosila paruku je mi 39 let.Mám odstraněnou štítnou žlázu r.1999 beru Letrox 150 denně jednu tbl. Dříve jsem mívala husté pěkné vlasy Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nemyslím si že by padání vlasů měla na svědomí Mirena , je to sice hormonální tělísko ale jeho působení je z největší části pouze lokální v dutině děložní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x