Antikoncepce mirena

Dobrý den,mám zájem o ant. mirena,ale babička zemřela v 38 letech na rakovinu prsu,matka má tumor na sítnici,měla mozkovou mrtvici a má křečové žíly.Já mám lehké křeč. žíly a chodím na preventivní prohlídky na mamograf.Mohla bych tuto ant. mít? Děkuji za odpověď - je mi 42 let

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tato antikoncepce se obecně doporučuje především u žen, které již rodily a mají nějaké riziko, pro které by nemohly brát kombinovanou hormonální antikoncepci. Konečné rozhodnutí, zda je tato antikoncepce pro vás vhodná nebo ne, je na vašem gynekologovi, který zná podrobně váš zdravotní stav, všechna data z rodiny a přidružené onemocnění vaše a on s konečnou platností rozhodne. Já nemám dost informací a ani mi to nepřísluší. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: