Antikoncepce - řidší stolice

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda má vliv na účinek antikoncepce řidší jednorázová stolice cca půl hodiny až hodinu po užití tabletky. Nejedná se o průjem, ale zajímá mne, zda tak krátkou dobu po užití tabletky, se stihne tabletka vstřebat. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, žádný problém se vstřebáním tablety zde nehrozí. Vstřebávání tablety neprobíhá až v konečném oddílu trávicího traktu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Osm tipů pro nohy bez křečových žil
Články: Osm tipů pro nohy bez křečových žil
Nevzhledné „křečáky...
Opakující se potíže s močákem? Možná děláte něco špatně!
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Krvácení do mozku. Jen rychlá a správná reakce zachrání život
Čtyři cviky pro bolavá záda
Články: Čtyři cviky pro bolavá záda
Bolesti zad patří mezi...
Bolesti zad
Články: Bolesti zad
Alespoň jednou za život...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: