Antikoncepce - přechod z cilest na minisiston

Dobrý den, je mi 21 let a zhruba 5 let jsem brala antikoncepci Cilest, ale prý se stáhla z prodeje, tak mi lékař předepsal Minisiston. Zapomněla jsem se optat, jak mám tuto antikoncepci začít používat. Cilest jsem doteď brala vždy po sedmidenní pauze. Jak mám začít brát pro mě novou antikoncepci Minisiston, mám jí začít brát po sedmidenní pauze, jako Cilest? Dále bych se ráda zeptala na přibírání na váze, četla jsem na internetu mnoho negativních ohlasů na Minisiston, je možné, že se po této antikoncepci přibírá na váze, nebo vše způsobuje stravování? Moc děkuji :)

Odpověď odborníka:

Pokud není předepsáno jinak, zahajuje se užívání Minisistonu 1. den krváceni, a to i tehdy, pokud byl předtím podáván jiný přípravek. Příbytku na váze se nemusíte obávat, bude to spíše otázka životosprávy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x