Antikoncepce sidreta a antibiotika biseptol

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda antibiotika Biseptol mohou ovlivnit činnost antikoncepce Sidreta a případně na jak dlouho. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Biseptol ovlivní antikoncepci méně než se traduje pokud chcete mít jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: