Antikoncepcia a migrena s aurou

dobry den, z casu na cas mavam migrenu s aurou (zle vidim do strany, dezorientacia, hucanie v usiach), zhruba raz za pol roka. uzivam kombinovanu nizkohormonalnu antikoncepciu a az teraz som si v PIL vsimla ze tato migrena je KI uzivania. migrenu som mavala aj pred zacatin uzivania. aky je Vas nazor? obavam sa ze by moj gynekolog mohol byt privelmi nakloneny moznosti uzivania antikoncepcie aj v mojom pripade, viete ako je to s farmaceutickym priemyslom... mam sa ist dat opat vysetrit na neurologiu?

Odpověď odborníka:

dobrý den, jestliže máte migrénu, gynekolog Vám tuto antikoncepci určitě nebude nutit, kvůli firmě. Navrhne Vám jinou, nebo jiný způsob ochrany.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Jak zabránit dehydrataci při průjmu
Články: Jak zabránit dehydrataci při průjmu
S průjmem se zaručeně...
Pomoci vstřebávat železo mohou i homeopatika
Články: Pomoci vstřebávat železo mohou i homeopatika
Každý desátý Čech má v těle...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Podezření na střevní zánět znamená podstoupit důkladné vyšetření
Křečové žíly v těhotenství je třeba více sledovat
Články: Křečové žíly v těhotenství je třeba více sledovat
V těhotenství přispívá ke...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co obnáší kolonoskopické vyšetření a jak se na něj připravit?
Zánět dutin
Články: Zánět dutin
Zánět dutin, sinusitida, je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: