Antikoncepcr

Dobry den,pouzivam antikoncepci Katya a zbyvali mi dva posledni prasky z platicka a nahle jsem zacala krvacet,chtela jsem nasadit hned dalsi ato ale radci jsem to odlozila. Po tydnu jsem prestala krvacet nasadila antikoncepci a nahle se spustilo opet krvaceni. Nevim co delat,myslim si ze tato antikoncepce neni pro me vhodna je to mozne? Mam si nechat napsat Jinou? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Pokud se neudělá chyba v užívání a vyskytne se opakované krvácení potom je na místě úvaha o změně preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: