Antikoncepční tableta o 7 hodin později

dobrý den, chtěla by jsem se zeptat v prvním týdnu braní hormonální antikoncepce Triquilar jsem si vzala tabletku o 7 hodin poději. a před tím i potom jsem měla nechráněný pohlavní styk, mohla bych otěhotnět?.. děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Pokud nebyla prodleva delší než 12 hodin nemusíte se obávat, příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Infarkt v mládí? Nic neobvyklého
Články: Infarkt v mládí? Nic neobvyklého
Podle statistik u nás umírá...
Kýla – kde se bere a co ji způsobuje?
Články: Kýla – kde se bere a co ji způsobuje?
Kýly patří k nejčastějším...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Články: Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Všudypřítomný prach – pro...
Pijete v těhotenství kávu? Berete dítěti železo a vápník
Články: Pijete v těhotenství kávu? Berete dítěti železo a vápník
Zjištění, že miminko nejde...
Játra kvalitní čaj ocení
Články: Játra kvalitní čaj ocení
Doporučení na různé čajové...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: