Antikoncepční prášek

Dobrý den pane doktore,ráda bych se Vás zeptala na tento dotaz. Beru antikocepční pilulky Jeanine. Beru ho po dobu 21 dní. Včera jsem si vzala obvykle v 9,00 hodin ráno pilulku a večer asi ve 22,30 po nevhodně zvolené večeři jsem zvracela. Chci se zeptat zda pilulka působí. Už by neměla být v žaludku že? A účinek je tak jak má být.Dnes jsem vzala zas v 9,00 hodin pilulku jako obvykle. Moc děkuji a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

To byl více než dostatečný časový odstup,na vašem místě bych byl bez obav Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: