Antiniotika a antikoncepce

Dobrý den, dnes jsem začala brát ATB Cefzil 500 mg chtěla jsem se zeptat má toto ATB vliv na antikoncepci Daylette? Děkuji za včasnou odpověď.

Odpověď odborníka:

Antibiotika ovlivňují antikoncepci méně než se traduje pokud chcete mít absolutní jistotu použijte po dobu užívání ještě kondom, i když je to až zbytečná opatrnost . Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x