Apo-seleg 5 mg

Dobrý den.Užívám APO-SELEG 5 mg 1 tabl. ráno.Mám skrytou depresi se zaměřením na psychosomatika,kterými velmi trpím.V současné době mívám zhoršené stavy úzkosti,neklidu,nemohu usnout,dočasný silný třes rukou i celého těla,nevolnost,...Užívám přes dva měsíce a je mi čím dál hůř.Večer pak beru 2 tabl.Atarax 25 mg.Jsou tyto léky pro mě vhodné?Je mi 37 let.Děkuji Alena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Aleno! Léky sice vhodné jsou ,ale problémy Vám nevyřeší. Silně doporučuji psychoterapii. Najděte si vhodného terapeuta a začněte chodit na terapii. Léky nadále užívejte, je velmi pravděpodobné, že za několik měsíců je budete moci pomalu a postupně vysazovat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: