Artroskopie kolene

Dobrý deň, ďakujem za promtnú odpoveď k môjmu prvému dotazu. Jednalo sa o artroskopiu pravého kolena s ošetrením odtrhnutého meniskusu a poškodenie chrupavky III. stupňa. (Operácia 16.2.2015). Opätovné intenzívne bolesti posledné dva týždne. Medzi navrhnutými možnosťami liečby ste mi odporučili "nezaťažovať kolena". Chcem sa len spýtať, môžem byciklovať - len doma na rotopede ? Ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň Mária

Odpověď odborníka:

Po 3 měsících od operace je použití rotopedu nebo kola, bicyklu, plně možné, pokud pacient je schopen dostat ohnutí kolena přes 90 st., tedy pokud kolo protočí. Kolo nebo rotoped je velmi užitečný.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: