Asentra

Vážený pane doktore, týden užívám Asentru 50 - první 4 dny půlku, nyní celou tabletu a na noc Oxazepam - jednu tabletu. První dva dny jsem byla hodně unavená a bylo mi špatně od žaludku. To se zlepšilo, ale mám od začátku užívání nepříjemný tlak v krku (knedlík v krku) a většinu dne zalehlé uši. Občas mám extrasystoly. Chci se zeptat, zda je to způsobeno jedním z těchto léků nebo snad jejich kombinací. Mám ještě vydržet nebo léky změnit? Velice děkuji za odpověď. Pavla

Odpověď odborníka:

Milá Pavlo. Psychogenní symptomy mají vždy příčinu. Tlumit je znamená pacientovi uškodit.Ne-řešení s sebou vždy nese řadu nepříjemných i závažných nežádoucích účinků medikamentu- ty teď prožíváte.-viz přibalový leták. Zkuste změnit životní styl,doladit vztahy, nežijte provizória.Žijte výhradně srdcem. Přidejte k režimu Sedatif PC 3x2( homeopatikum). Dejte najevo své emoce,vždy a všude( s výjimkou nerudného nadřízeného:-) Medikaci,kterou užíváte nedávám nikomu. K dokonalému dořešení je dobré,když se někomu důvěryhodnému a zkušenému svěříte. Jste -li skálopevně přesvědčena o tom,že pomoc chcete,mohu Vám doporučit nejlepšího psychologa,kterého znám. Držím Vám palce. se srdečným pozdravem a zamáváním Petr Jugas můj e mail: mens-sana@seznam.cz

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: