Atikoncepce

dobrý den,beru antikoncepci (Lindynette)necelé čtyři měsíce a muj dotaz je zda po dobrání platíčka sedm dní pauzy (správný pruběh menstruace) je tělo stále chráněno před otěhotněním? DĚKUJI

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petro, ano, i v době pauzy jste chráněná, důležité je ale začít opravdu po sedmi dnech od dobrání poslední tablety předchozího platíčka, tedy pauzu nijak neprodlužovat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: