Spolehlivost azalie

Dobry den:-) chci se prosimvas zeptat. Před 2ma tydny jsem mela styk s přítelem a trochu mu to ujelo. Už rok pouzivam ant. Azalia. A dostávám menstruaci fakt Malo po celou dobu už cely rok. Takže mam strach. Ale po 2 týdnech po styku jsem si delala 2 teh. testy a vyšlo mi ze nejsem těhotná. Nemusím mit strach?

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, preparát Azalia opravdu způsobuje velmi slabé někdy vůbec žádné krvácení. Je to dáno složením tohoto preparátu a tím, že jeho účinkem nedochází k nárůstu sliznice v děloze. Antikoncepční účinek je ale spolehlivě zajištěn i přesto, že menstruace je velmi slabá. Pokud máte opakovaně negat. těhotenský test, těhotná určutě nejste.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: