Azitromycin sandoz

Dobrý den,je mi 18 let a poslední 4 měsíce mě trápí akné.Nikdy jindy jsem s ním problém neměl.Konžní lékařka mi předepsala Azitromycin Sandoz 500 mg.Každý den,po dobu tří dnů mám brát 1 tabletu,pak následuje týdení pauza a poté znovu každý den po dobu tří dnů jednu tabletu.Chci se zeptat jestli během jeho užívání mohu brát doplnky stravy jako je hlíva ustřičná v kapslích nebo biosil plus.Ńemůže to mít nějaké nežádoucí účinky? Jinak ten biosil plus jsem dříve bral na růst vlasů a myslím že poté co jsem ho vysadil tak se mi spustilo akné které mě trápí až do ted...Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Potravinové doplňky, které uvádíte, brát s antibiotiky můžete.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: