Azitromycin sandoz

Dobrý den, mám problémy s akné. Kožní lékařka mi předepsala antibiotika Azitromycin Sandoz 500 mg. Každý den po dobu tří dnů si mám vzít jednu tabletu, pak následuje týdenní pauza, znovu tři dny antibiotika, opět pauza a nakonec poslední tři tablety. Myslíte, že je vhodné brát takto třikrát tato antibiotika, nemohou mi způsobit nějaké další problémy (např. pokles obranyschopnosti)? Mockrát děkuji za zodpovězení.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko! Jedná se o schválený a doporučený postup při léčbě těžkých forem akné. Chcete-li se chránit před nepříznivým účinekm antibiotik, berte po celou dobu léčby a 2 týdny po jejím skončení probiotika (dostanete v lékárně) v plné dávce.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: