Batrafen v těhotenství

Dobrý den, s manželem se pokoušíme o miminko, a já se chci zeptat jestli nebude vadit v ranném stádiu těhotenství a vlastně v celém průběhu to, že si kapu kapky Batrafen na plíseň na nehtech (celkem 7 nehtů). Léčím se už 9 měsíců a konečně to začíná zabírat. Na kožním mi doktorka říkala, že je to dlouhodobá záležitost. Děkuji za odpověd. Oliva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zkonzultujte tento lék s lékařem, kterým vám jej předepsal s ohledem na možnost těhotenství - může vám event. po poradě předepsat jiný, bezpečnější. Kapky jsou ale místní léčbou, do oběhu se jich vstřebává naprosté minimum a pokud byste potom měla pozitivní těhot.test, můžete je přestat kapat a nic vážného nehrozí. S lékařem se ale přesto poradte. Měl by vědět, že plánujete otěhotnět. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: