Berodual

dobri den pani doktorko mam otazku dcera ma skoror 3 royk trpi častym kašlem dychali jsme flexitode pul roku a byli zdravi alergie žadna nebyla potvrzena ale že mněla prudušky už unavene tak jsme to nasadili a k tomu na roztařeni berodula momentalne ted dcera dostala chřpiku od manžela lečila jsme ji berodualem a ambrobenem po tydnu byla v pořadku tak sje lečbu ukončila jenže decra do tyden zase začalal kašlat zase jsme nasadila berodula a stoptusin sirup lekařka mi řekla že prudušky jsou čiste vše ma v krku a v nose ale at nadale berodual střikam jenže už je to 5 den a je to poad stejne ani lepši a ani horši mam i dal berodula davat vřdyt ho už pomalu budu davat bez par dnu 3 tyden to už je moc ne ??? davam sice mimnimum davam je 2 krat denne jedno střiknuti co mam dělat nebo mam zase nasadit flixotide raději misto berodualu moc nerada ji to davam děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud dcerce Berodual pomáhá a kašel ustupuje,tak léčbu klidně ještě ponechte. Pokud by kašel zhoršoval, vrátila bych se spíše opět k léčbě Flixitide. Léčbu zkonzultujte s Vaší paní doktorkou, která dcerku vyšetřila.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: