Lek berodual

Dobry den chtela sem zeptat zda nevadi ze uzivam berodual 3dene inhalacne foukam alergoloska mi ho predepsala lecim se na astma jenze sem se docetla na intenetu zeneni vhodny na dlouhodobou lecbu jen na akutnu zachvaty dekuju za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, internet nelhal,,, pokud potřebujete úlevový lék 3x denně delší dobu, tak to určitě není v pořádku. Úlevový lék je na akutní záchvat, ale nemůže se podávat takto dlouhodobě, to by si tělo zvyklo a pak by na něj přestalo reagovat a mohla byste se udusit. Takže co nejdříve kontaktujte svého alergologa a domluvte se na intenzivnější léčbě - krátkodobě to bude chtít možná i celkově kortikoidy pro stabilizaci stavu a pak se uvidí, která forma léčby bude vhodná.

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: