Braní ha a bolest prsou

Dobrý den,beru druhý měsíc HA Ayreen a začala jsem pociťovat bolest prsou. Měla jsem s přítelem styk a den na to jsem začala užívat antibiotika Cotrimoxazol. Je možné těhotenství nebo za bolest může HA. Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, dejte antikoncepci a tělu čas, aby se sešly:) těhotenství bych asi za bolestí prsou nehledala.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: