Braní antikocepce

Dobrý den. Brala jsem HA Jangee asi měsíc a půl a poté jsem zjistila že mám náběh na trombózu, tak jsem prášky přestala brát. Myslíte že je můžu začít brát znovu? (myslím to samé balení poslední plato) .. gynekolog mi řekl že HA můžu začít zase brát i přes tu nemoc ale neřekl jestli můžu to samí balení. Děkuji za odpově'd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, co je náběh na trombózu, jestliže však máte poruchu krevní srážlivosti s vyšším rizikem vzniku trombóz, hormonální antikoncepci se obloukem vyhněte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: