Brániční kýla

Dobrý den,mám velkou prosbu jsem rok po operaci brániční kýly a mám pořád bolesti sice menší než před operací.Jím malé porce jídla ale i tak je mi špatně mám věčně nafouklé břicho,špatně se mi dýchá kolikrát je to nesnesitelné.Děkuji

Odpověď odborníka:

Jistě je třeba zhodnotit pasáž upraveným jícnem a žaludkem nejlépe a nejjednodušeji baryovou kaší. Potíž patrně ale bude souviset spíše s nálezy dále v oblasti žaludku nebo tenkého střeva. Pokud nebude nález na žaludku, potom by bylo dobré navšívit gastroenterologa, dát se vyšetřit, zhodnotit funkci žaludku a tenkého střeva, možná ipravit dietu. Vyšetření na možnou nesnášenlivost mléčného cukru a možnou nesnášenlivost lepku by mělo být součástí vyšetření

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x