Chlamidie

  • Dotaz od: Petr Dvořák
  • Publikováno: 27.11.2009
  • uLékaře.cz

Po rizikovém, ale chráněném pohlavním styku/ale proběhl i orální z mé strany/ před třemi měsíci, cítím lehké pálení v močové trubici,hlavně po ranní moči a po masturbaci i v okolí penisu a v rozkroku a bolest varlat jako po dlouhém sexu.Asi týden po styku se mi udělal malý vřídek na rtu.Nechal jsem si udělat test na syfilis byl negativní.Jinak žádné viditelné ani jiné příznaky nemám.Je možné že jsou to chlamidie?

Odpověď odborníka:

Pokud byl styk s prezervativem, nemělo by dojít k přenosu žádné infekce touto cestou, tedy ani chlamydií. Nicméně příznaky, které popisujete by mohly být chlamydiemi způsobeny ( stejně tak ale i jinou chronickou pohlavní nemocí). V případě orálního sexu vám pak hrozí syfilis ( doporučuji test ještě jednou zopakovat), HIV, hepatitidy a další přenosné choroby. Rozhodně byste se měl nechat kompletně vyšetřit na venerologickém oddělení ( krev i výtěry z močové trubice, ev. z dutiny ústní).

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: