| Nápověda

Chlamidie

dobrý den,chci se zeptat mám už rok chlamidie a vylécila jsem se z nich jen jednou,pak se mi hned vrátili.byla jsem i na imunologii a tam mám protilatky proti chlamidiim v pořádku.mam v sobě uz 4 antibiotika a na konci cervna jdu opět na testy jestli mi zmizeli ale vždy mam antibiotika na tři dny takze podle miho je to nedolecene a vraci se to. mám je od gynekologa myslim si ze by se to melo léčit minimálně 7dni byla jsem i u urologa stery z mocove trubice a vždy potvrzeny chlamidie.pořad me svědí močová trubice už rok.nejspís to mám z chklamídii i při vyteru byli pozitivni i v krvi ale deloha a delozni cipek v pořadku byla jsem na vyteru v dubnu.myslim si že by mi měl gynekolog udělat tesny na citlivost antibiotik a pak dat ty co mi snad pomuzou. na gynekologii chodim každy mesic a to svedeni mocove trubice je nepřijemne jinak problemi jine nemam.partner bral jednou antibiotika ma v krvi ze je nekdy v budoucnu prodelal ted nebere zadny mame styk pres kondom.mame zdravou dvouletou holcicku zaclo mi to rok po porodu to svedeni a pak mi nasli tuto infekci.partner je mi verny tak jak je mozne pokud ji prodelal ze sem to nechytla uz hned v zacatcich?jsme spolu ctyri roky a jsme si verny jak se to tedy preneslo?a jak to lecit?jeste jsem premyslela brat wobenzim prosim poradte diky verca

Odpověď odborníka:

1) Svědění není typickým příznakem chlamydiové infekce, takže se domnívám, že tyto vaše obtíže mají jinou příčinu! 2) Pokud se chlamydiová infekce prokáže ve výtěru z močové trubice či děložního hrdla, pak je na místě přeléčení antibiotiky. Vyšetření i léčbu by měl provádět spíše venerolog než gynekolog. Nicméně léčba někdy skutečně bývá obtížná. Pouhý nález protilátek v krvi nepotvrzuje diagnosu a není důvodem k nasazování antibiotik.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Víte, jak se stravovat při Bechtěrevově nemoci?
Články: Víte, jak se stravovat při Bechtěrevově nemoci?
Dieta sice tuto nemoc...
Lupénka a ekzém: podobné příznaky, odlišná léčba
Články: Lupénka a ekzém: podobné příznaky, odlišná léčba
Ačkoli jsou si tyto dvě...
Nádory v gynekologii
Články: Nádory v gynekologii
Gynekologické nádory jsou...
Speciální borovicový výtažek by mohl pomáhat astmatikům
Plané neštovice
Články: Plané neštovice
Varicella neboli plané...
Ženská ejakulace
Články: Ženská ejakulace
Ženskou ejakulaci neboli...
Nebojte se očkování u dětí aneb Klíšťová encefalitida ohrožuje i naše nejmenší
Pročistěte svá játra
Články: Pročistěte svá játra
Jaterní detox pomocí...
Trpíte plynatostí? Příčinou může být alergie
Články: Trpíte plynatostí? Příčinou může být alergie
Nadýmání a plynatost. Dvě...
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Naposledy čtené: