Chlamidie

Dobrý den, mám některé příznaky jako bolesti kloubů, pocení, únava. Několik mých partnerek mělo po sexu semnou problémy se zánětem močových cest, bolesti. A u některých diagnostikovali chlamydie. A některé byli úplně bez problémů. Již 2x jsem byl u praktického lékaře a dělala mi krevní testy. Pokaždé byli negativní. Je 100% jistota poznat chlamydie jen z krevních testů? Beru léky na nízký cholesterol(kvůli pocení) a léčím se u ortopeda s artrozou kyčle a dalších kloubů. Bojím se že to má spojitost s chlamydiemi. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud byly krevní odběry negativní, tak to spojitost s chlamýdiemi zřejmě nemá.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: