Chlamydie

Dobry den, na gynekologii mi zjistili chlamydie. Pan doktor mi predepsal Klacid 500 na tyden,stejne tak i pro partnera s tim,ze kontrola neni nutna. Je toto spravna a dostacujici lecba? Jedna se mi o Klacid a delku lecby. Dekuji.

Odpověď odborníka:

Léčba chlamydiové infekce Klacidem na týden je v pořádku, jen bych doporučovala i kontrolní odběry po skončení, aby se ověřilo, zda léčba byla úspěšná.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: