Chlamydie

Dbrý den, pane doktore, chtěla jsem se Vás zeptat na můj problém. před třičtvrtě rokem u mě zečali problémy se záněty a mírné špinění, u čehož jsem si myslela, že to bude způsobeno nesprávnou volbou antiko a proto se často měnila. mému lékaři to již přišlo divné a tak mi udělal nějaké special. stěry, při kterých byly zjičtěny chlamydie. než ovšem výsledky přišli, mé problémy vygradovali až tak, že mi musela byt provedena kyretáž. byla jsem léčena i přítel jednorázově Summamedem, ale neuspěšně, tak nyní užívám Doxyhexal-léčba na měsíc:1ráno,1večer. přítel na urologii dostal Doxybene na týden pak připomínací dávku. tak se chci zeptat, jaká je šance na vyléčení a zda když požádám meho lekaře o kontrolní stěry-domnívá se, že už by to mělo být vpořádku-se ze ně platí. děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Olgo, chlamydie se velmi obtížně léčí a někdy je třeba i několikrát dát antibiotika, než se dá říci, že jste se jich nadobro zbavila. Šance ale určitě je, počítejte s tím, že to ale nemusí být jednoduché. Kontrolní stěry by měly být bez poplatku, ale raději se dohodněte se svým lékařem - i on by se měl zajímat o to, zda léčba zabrala. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: