Chlamydie

Vazeny pane doktore, doktorko, byla jsem lecena na chlamydie a nebot jsem mela stale vytok i po 10 dnech doleceni, byla jsem opet na testech krve, moci a steru z cipku. Vse vyslo negativni, ale vytok mam stale podobny jako pri chlamydii (uz jsou to 4 tydny od dobrani ATB). Pohlavni styk jsem s partnerem nemela, dokud nebudu vedet na 100% ze je vse v poradku. Ma otazka zni: Kdyz mi delali testy 10 dni po dobrani ATB, je mozne, ze by se v tu dobu chlamydie nejak schovali a nebo naopak, kdyby tam jeste byly, tak by se ukazali? A jestli je vse skutecne ohledne chlamydii v poradku, muze to byt jeste nejaky zbytek po nich? Samozrejme za tyden pujdu na dalsi testy, ale ted jsem dosti nervozni. Tesim se na odpoved. Hezky den. Nancy

Odpověď odborníka:

Chlamydie se při běžném gynekologickém vyšetření nemusí prokázat. Pokud máte pochybnosti, doporučuji navštívit venerologické odd, kde se provádějí speciální odběry z děložního kanálu, ty jsou téměř 100%.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Nenechte onemocnění jícnu rozvinout až k nádoru
Články: Nenechte onemocnění jícnu rozvinout až k nádoru
Nejčastější onemocnění...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x