Chlamydie

Dobrý den,bylo mi diagnostikováno onemocnění chlamydiemi z výtěru v krku,potíže začaly obtížným polykáním a bolestí v krku,poté mi paní doktorka nasadila antibiotika s tím ,že se jedná o angínu.Po jejich dobrání se po dalších dnes objevily potíže znovu v krku i nosu a dostala jsem Azitromycin Mylan500.Podle toho ,co jsem si o onemocnění přečetla na mě jdou deprese ,prý se někdo léčí až 5let.Můžete mi vysvětlit ,jak to vlastně je a zda mám šanci na úplné vyléčení? Děkuji.S pozdravem a přáním hezkého dne Zdenka.P.

Odpověď odborníka:

Chlamydiové infekce jsou opravdu chronického rázu a mnohdy obtížně reagují na jakoukoliv léčbu. Je to hlavně otázka imunity, proto je vhodné při event. po antibiotické léčbě posilovat imunitu kupř. hlívou ústřičnou(je v tabletách k dostání v lékárnách)

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x