Citalec nebo citalopram teva

Užívám dlouhodobě citalec 20 a lékařka mi nyní místo něj dala ze svých zásob citalopram teva. Zatím jsem užila 3 tbl, ale nejsem si jistá, jestli mezi nimi není přece jen nějaký rozdíl. Necítím se totiž moc dobře a jsem více podrážděná. Mám současně ale i menstruaci, tak nevím, jestli to nesouvisí spíše s ní...děkuji, Dáša

Odpověď odborníka:

Váš dotaz odráží spornou oblast, asi neexistuje nikdo.,kdo by se dokázal zcela spolehlivě vyjádřit k rozdílům působení tzv. generik. Za nejvhodnější postup bych považovala probrat celou záležitost s ošetřující lékařkou, mimojiné i proto, že je za Vaši léčbu zdopovědná a má tedy jediná "právo veta" v rozhodování o firemním přípravku, který pro Vás volí.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x