Clostilbegyt

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat. Snažíme se s maželem otěhotnět a můj lékař mi diagnostikoval syndrom polycystických ovárií. Navrh léčbu clostibegytem. Brala jsem 2x denně 3 - 7 DC. 12DC jsem byla na folikulimetrii, kde zjistili, že se mi neutvořili žádné folikuly. Tento cyklus mi lékař předepsal 3 x denně clostilbegyt 3 -7DC. Chtěla bych se zeptat, jestli není zbytečné v této léčbě pokračovat, když jednou nezabrala? Jak to funguje? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, tato terapie by se měla zkoušet cca 3 měsíce.pak 3M bez a opět 3M s clostilbegytem.pokud to nebude účinné, pak pravděpodobně nezabere.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: